Buffetten

De buffetten van Mart Kookt zijn vol van smaak en worden volledig voorzien van garnituur en geserveerd in au-bain-maries.

Heeft u speciale wensen? Vraag naar de mogelijkheden in overleg is heel veel mogelijk.

De producten en gerechten van Mart Kookt! kunnen allergenen bevatten zoals ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda’s, schaaldieren, selderie, sesam, soja, sulfiet, vis en weekdieren.

Heeft u een allergie? Meld het ons!

Buffet Basis

Opgemaakte eiersalade
Opgemaakte rundvleessalade
Vers gesneden fruit salade
Rauwkost van het huis
Diverse soorten brood met kruidenboter
knoflooksaus en tomaten tapenade

Gebakken kriel aardappeltjes met paprika, spek en ui
Warme Beenham met honing-mosterdsaus
Kip saté met satésaus
Indische balletjes met zoete pangangsaus

Inclusief borden, bestek en papieren servetten.

Vanaf 10 personen, tussen de 10 en 20 personen rekenen we een éénmalige toeslag van €20,-

Prijs per persoon €21,50
Buffet Luxe

Opgemaakte zalmsalade
Opgemaakte rundvleessalade
Rauwkost van het huis
Vers gesneden fruitsalade
Diverse soorten brood met kruidenboter
Knoflooksaus en tomaten tapenade

Gebakken kriel aardappeltjes met spek en ui
Warme beenham met honing mosterdsaus
Honey pops (gekruide kippendijen omwikkeld met spek en honing)
Mini schnitzels met champignon roomsaus
Varkenshaas medaillons met pepersaus
Haricot-verts omwikkeld met spek

Inclusief borden, bestek en papieren servetten.

Vanaf 10 personen, tussen de 10 en 20 personen rekenen we een éénmalige toeslag van €20,-

Prijs per persoon €23,75
Stamppotbuffet

Stamppot boerenkool met spekjes
Stamppot hutspot of zuurkool
Slagers Rookworst
Hachee
Gekruide speklappen

Augurken
Zilveruitjes
Piccalilly
Mosterd
Jus

Inclusief borden, bestek en papieren servetten.

Vanaf 10 personen, tussen de 10 en 20 personen rekenen we een éénmalige toeslag van €20,-

Prijs per persoon €17,50
Hapjesbuffet Basis

Scharrelei en Rundvlees salade
Koude pasta salade
Luxe stokbroodhapjes met o.a. gerookte zalm , filet americain , Carpaccio en brie
Gevulde wraps met kipfilet en carpaccio
Diverse soorten brood met kruidenboter en knoflooksaus

Gehaktballetjes in pangang saus
Kipsaté spiesjes met satésaus
Gekruiden kippenvleugeltjes

Inclusief borden, bestek en papieren servetten.

Vanaf 10 personen, tussen de 10 en 20 personen rekenen we een éénmalige toeslag van €20,-

Prijs per persoon €21,00
Hapjesbuffet Bourgondisch

Scharrelei en rundvlees salade
Koude pasta salade
Rauwkost met groente uit het seizoen
Luxe stokbroodhapjes met o.a. gerookte zalm , filet americain , carpaccio en brie
Gevulde wraps met kipfilet en carpaccio
Diverse soorten brood met kruidenboter en knoflooksaus

Gehaktballetjes in pang gang saus
Kipsaté spiesjes met satésaus
Gekruiden kippenvleugeltjes
Spareribs
Mini schnitzels met champignon roomsaus

Inclusief borden, bestek en papieren servetten.

Vanaf 10 personen, tussen de 10 en 20 personen rekenen we een éénmalige toeslag van €20,-

Prijs per persoon €23,50
Italiaans Happen Basis

Caprese salade
Provençaalse pasta salade met o.a. mozzarella en olijven
Gevulde wraps met gerookte zalm en carpaccio
Meloen met parmaham
Diverse soorten brood met kruidenboter en aioli
Diverse soorten olijven en tapenade

Gehaktballetjes in tomaten salsa
Geroerbakte knoflook champignons
Kipdijfilet sticks omwikkelt met parma ham en honing
Roseval aardappeltjes met rozemarijn en zeezout

Inclusief borden, bestek en papieren servetten.

Vanaf 10 personen, tussen de 10 en 20 personen rekenen we een éénmalige toeslag van €20,-

Prijs per persoon €23,00
Italiaans Happen Luxe

Scharrelei salade
Caprese salade
Provençaalse pasta salade met o.a. mozzarella en olijven
Huisgemaakte runder carpaccio met balsamico stroop, rucola en kaas
Meloen met parmaham
Diverse soorten droge worst en delicate vleeswaren
Diverse soorten brood met kruidenboter en aioli
Diverse soorten olijven en tapenade

Gehaktballetjes in tomaten salsa  
Geroerbakte knoflook champignons
Zoete spareribs 
Kip pincho’s
Verse ravioli met champignons en courgette in roomsaus

Inclusief borden, bestek en papieren servetten.

Vanaf 10 personen, tussen de 10 en 20 personen rekenen we een éénmalige toeslag van €20,-

Prijs per persoon €27,00